Bli kjent med Gestuz AW22 kolleksjonen

Gestuz er kjent for å lage go-to pieces til den moderne kvinnen, som uproblematisk omfavner hverdagslivet. Denne høstens AW22 kolleksjon er ikke noe unntak. Bli med på en reise i tid til 90-tallets moteverden. 

Til denne kolleksjonen har Gestuz's grunnlegger og Creative Director Susanne Sehested besøkt mektige kvinner fra 90-tallet. Når vi ikke har kunnet reise i verden har hun reist tilbake i tid, og tatt med seg de beste elementene fra denne tiden og lagt til en moderne 2022 tvist. 

I kolleksjonen finner du plagg som korte, fluffy gensere med ballongermer, midjekort blazer og dresser til alle anledninger. Melanie Griffith har gitt inspirajon til jobbantrekk, og de festlige bitene er hentet fra modellenes glamorøse verden. Kolleksjonen er mørkere, kraftfull og mer edgy, noe som gir den akkurat den rette balansen av eksklusivitet og sexiness, samtidig som den er hverdagslig chic. 

Som i Gestuz sitt DNA finner du fortsatt elementer av rock'n roll, luksus og Dansk arv, samtidig som plaggene inneholder både femeinine siluetter og maskuline linjer. 

 

Denne høstkolleksjonen er mer fargerik enn tidligere høst/vinter kolleksjoner, og inkluderer mørkegrønn, brune toner, elektrisk blå og kirsebær rød. Med plagg som power suits og cropped tops gir denne kolleksjonen et moderne syn på 90-tallets rock'n roll glamour. 

 

Kvalitetsmaterialer, langvarige plagg og fokus på mer bærekraftige materialer utgjør kjernen av denne kolleksjonen. Omtrent 80% av kolleksjonen er laget av mer bærekraftige materialer. Noe som nå er den nye normalen i hver kolleksjon. 

 

Et utvalg av Gestuz sin AW22 kolleksjon finner du hos oss fra August 2022.