Ekstra Service

Vi på EXIT og Fifty/50 vil gjerne gi litt ekstra service i tiden frem til jul. Korona preger oss alle, og vi vil derfor legge til rette for at du skal kunne handle trygt hos oss.

Dette er hva vi kan tilby:

Privat handel

Ta kontakt med butikken og avtal tid etter stengetid. Du kan komme alene, eller sammen med noen som du allerede er nærkontakt med. Vi lager et opplegg som passer for dere. 
Privat handel kan bestilles i perioden 12.11 til 12.12

Facebook livesending

Vi gjennomfører livesending med masse tips og visning av klær. Det vil være mulighet for å henge av eller handle direkte i vår nettbutikk fifty.no.
Første sending blir fra Exit, 17.11 kl 2000.
Andre sending blir fra Fifty/50, 1.12 kl 2000

Live-Shopping.
Avtal tid, og en ansatt tar deg med på shoppingrunde i butikken på face-time eller messenger. Kjøp varen i vår nettbutikk, eller heng dem av for henting senere.

Pakking og levering.
Uansett hvordan du handler hos oss, kan vi pakke inn varen og bringe den hjem til deg i løpet av noen dager, og i god tid før jul. Tilbudet gjelder i perioden 12.11 til 20.12 og innenfor Ørland kommune.

For å gjøre avtale, send en SMS til 900 15 204

Bruk gjerne nettbutikken til å holde deg oppdatert på vårt utvalg og våre nyheter. Vi får nye varer hver dag og nesten alt blir tilgjengelig på fifty.no